Vasárnap délelőtt rendezték Budakeszin az U12-es bajnokság pesti régiójának 7. fordulóját. A kis Kosok betegségek miatt megtépázva, hiányosan és kicsit fáradtan léptek pályára soron következő ellenfeleik ellen.

A jól ismert BSC, és az A-csoportba újra visszajutó Göd volt az ellenfél. Az előzmények ismeretében nem volt meglepő a kicsit álmos kezdés, de a két csapat közötti különbség gyorsan kijött, és a Kosok egyenletes, okos játékkal sima győzelemmel indították a napot a Göd ellen.

Következett a BSC. Az első negyed feléig nem sikerült újra felpörögni, amelyet ellenfelünk ki is használt, azonban a Kosok megrázták magukat és 3 perc alatt 10 pontot ledolgozva egálra hozták a játékrészt, ezzel megadva az egész mérkőzés alaphangulatát. A továbbiakban okos, kiegyensúlyozott játékkal magabiztos előnyre tettek szert U12-eseink, és a győzelmet még az sem veszélyeztette, hogy az utolsó negyedre mind fizikálisan, mind mentálisan kimerültünk, így az utolsó percekben rengeteg technikai hibát vétettünk.

Eredmények:

  • BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12F – Gödi SE Gödények 76-49
  • BSC Levi – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12F 54-68

Ezzel lezárult az alapszakasz a kis Kosok számára. A BKG-PRIMA Szigetszentmiklós U12-es csapata 7 forduló alatt egyetlen egyszer kapott ki (13-1), amivel toronymagasan megnyerte a pesti régiót, és ezért hatalmas gratuláció jár a fiúknak. Mind az eredmények, mind a játék képe egész évben szépen fejlődött, és a csapat minden tagja szépen dolgozott.Bár kiírás szerint még lenne egy forduló, előkelő helyezésünknek hála a 8. forduló idejében a budapesti régió top csapataival kell majd összemérnünk erőnket, amely találkozók eredménye az év végi programunkat is meghatározza.Nagyon nagyon büszkék vagyunk a kis Kosokra!!!!

#szigetszentmiklós#kosárlabda#basketball