Több hetes intenzív munka után U12-es csapatunk tegnap a 10-es régió legjobbjaként játszott keresztjátékot a budapesti régió 4. helyezett csapata ellen, amely a Vasas Akadémia volt. A mérkőzés tétje a szakmai tornára, azaz az ország legjobb 16 csapata közé kerülés volt.

Bár a mérkőzést jól kezdtük a Vasas hamar ránk tudta erőltetni az akaratát, és hamar lendületünket vesztettük. A jóval keményebb, fizikális játékhoz szokott ellenfelünk dominálni tudta a játékot, míg mi sajnos több technikai hibát is vétettünk. A mérkőzés nagy részét a Vasas irányította, de amikor megtalálták a fókuszt a kis Kosok is méltó ellenfélnek bizonyultak.

A második mérkőzésen a jól ismert BSC volt az ellenfél. A mérkőzésnek valódi tétje már nem volt, hisz mindkét csapat kijutott az országos dzsemborira, azonban a Vasas elleni vereség után fontos volt, hogy a csalódottság ellenére jó játékkal tudjuk zárni a napot. Ez sikerült is, így győztesen hagytuk el a parkettet.

  • Eredmények:
  • BKG-PRIMA U12 – Vasas Akadémia U12 39-80
  • BKG-PRIMA U12 – BSC 55-41

Bár elsődleges célunkat sajnos nem értük el, rettentően büszkék vagyunk a csapat minden tagjára. Az elmúlt hetekben fokozott edzésmunkát végeztek a srácok, és rengeteget fejlődtek a játék minden elemében.

A csapatra májusban még megyei döntő, valamint egy országos dzsembori vár 🙂
HAJRÁ KOSOK!