Hosszú és sok munkával teli szezon ért méltó véget tegnap Budakeszin, az U12-es gyermek kupa 10-es régiójának megyei döntőjén! A BKG-PRIMA Szigetszentmiklós U12-es csapata a 2023/24-es szezon során csak egyetlen egyszer kapott ki régiós ellenfeleitől, így abszolút favoritként várta az utolsó megmérettetést.

Két ellenfelünket jól ismertük. A BSC, valamint a Pilis Basket várt minket vasárnap délelőtt. Bár betegségek, és néhány iskolai esemény is nehezítette a felkészülést, a Kosok ha nem is mindig kiegyensúlyozott játékkal, de magabiztosan nyerték mindkét találkozót, ezzel megszerezték a bajnoki címet!

Eredmények:
BKG-PRIMA U12 Szigetszentmiklós – BSC Levi 64-51
BKG-PRIMA U12 Szigetszentmiklós – 66-28

Nagyon büszkék vagyunk a játékosainkra. Egész évben – ha lehetőség volt rá – emelt edzésszámmal dolgozva, extra meccseket vállalva (köszönjük ebben a budapesti csapatok partnerségét) ismét sikerül szintet lépni. Ezzel számunkra lezárult a „gyermek” időszak, és belépünk az akadémiai, U14-es korosztályba. A labdaméret-váltás mellett izgalmas új technikai elemek elsajátítása is vár ránk! De előbb, most hétvégén még elutazunk Debrecenbe az Országos Jamboree-ra, ahol az ország 15 másik U12-es csapatával együtt még játszunk egy jót!

Gratulálunk testvéregyesületünknek, a BKG Veresegyháznak, akik U11-ben lettek Pest megye bajnokai!

SZÉP VOLT KOSOK!