Csabi hat éves korában kezdett kosárlabdázni Debrecenben.

Akkor még csupán heti három alkalommal, de ekkor ivódott bele a csontjaiba a játék szeretete. Iskoláit is így választotta és az élet őt igazolta, hiszen az eredményeknek köszönhetően Csaba megmaradt a pályán és az utánpótlás, valamint a diákolimpiai sikerek mellett aztán játszott az NB I A és B csoportjában. A B ligás Debrecennel aranyérmet szerzett a Hepp Kupában és ezüstérmet a bajnokságban. Korábban játszott Nyíregyházán is.

Bennünket az a megtiszteltetés ért, hogy a játékos-pályafutását itt a BKG PRÍMA SE színeiben fejezte be, ahol segített veretlenül megnyerni az NB I B zöld csoportját 2018-ban.

Néhány éve megszületett kisfia és a család miatt civil munkát is vállalt. Közben nagy lelkesedéssel kezdett el dolgozni edzőként a BKG PRÍMA AKADÉMIÁBAN, ezért úgy döntött, hogy az edzői pályát helyezi előtérbe és a kosárlabda cipőjét “szögre akasztja”.

Nagy elhatározás ez egy huszonkilenc esztendős fiatalembertől, aki több évig volt meghatározó alakja a játéknak hazánkban. Az edzői pálya szépsége és a fiatalok nevelése az élet új kihívását ígérik számára is. Talán a korábbi sérülések is a visszavonulásra ösztönzik, de az akadémia számára a legfontosabb, hogy egy mindig győzni akaró sportember talált otthonra nálunk, akitől sokan és sokáig tanulhatják a kosárlabdázás alapjait az akadémistáink.

Köszönjük Csaba az odaadó játékot és sok sikert kívánunk neked!