BKG-PRÍMA Akadémia vs TF-Budapest

87 – 60

PRIMA: Allen 14, Nagy Be. 15/12, Nagy Bo. 15/6, Reizer 3, Nagy S. 5/3 cs.: Bán 14/6, Meleg 9, Hegedűs 2, Szeleczki 3, Halász 2, Laman 5/3, Püspök.

Csapatunk számára Roli adta meg a kezdőlökést egy belépés után. Az első negyedben szép játékkal sikerült kiépítenünk egy 12 pontos előnyt (26-14).

A második felvonásban próbálkoztunk különböző “ötösökkel”, néztük, hogy a jövőben mi működhet és mi az, ami kevésbé. Érezhetően beragadtak kicsit fiaink, s ekkor a Tehetséges Fiatalok megérezték a vér szagát és megkezdték a felzárkózást. Sajnos hozzá kell tenni azt, hogy sikeresen, a félidőben az eredményjelző 40-35-ös hazai vezetést mutatott.

A harmadik negyed Nick 2+1-es akciójával indult, ez meg is adta az alaphangot a folytatásnak. Ezután jött a “hármas eső”, Benji 2-t, míg Bobi és Tibi 1-1 triplát emelt be, szépen járt a labda és meg is találták egymást a fiúk. 16 pontos előnyből várhattuk a záró etapot.

A befejező negyedben az addigra szépen összeállt védekezés mellé (összesen 25 kapott pont a második félidőben), támadásban Karesz parádézott. Balkezes tehetségünk ma este brillírozott és bemutatott zsákolást, 2+1-es akciókat és gyönyörű belépéseket. Öröm volt látni, hogy a hetek óta tartó munkát most le tudta aratni (de nincs megállás).

Statisztikai érdekesség, hogy 4 játékosunk is (Nick, Tibi, Benji, Bobi) elért legalább 14 pontot és Bobinak sikerült dupla-duplát elérnie 11 gólpasszal.

Statisztika:

http://netcasting.webpont.com/?hun2a_391