BKG-PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS – ELTE-BEAC ÚJBUDA 64-65 (17-24, 12-10, 25-13, 10-18)
Play-Out, 2. forduló

Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Kovács Nimród János, Sörlei Attila, Földesi Ádám (Sarkadi-Nagy Ágnes)


BKG-PRIMA Szigetszentmiklós: Zivaljevic 10, Campisano 13, Angyal 18/9, Vári 13/9, Aldazabal -. Csere: Davis 10, Raus -, Suppán.
ELTE-BEAC Újbuda: Czank 20/6, Juhász 11/3, Ivanova 2, Koch 9/3, Boros J. 11/3. Csere: Zsámár 9/9, Dénes -, Orosz 3/3.


Gedei Tibor: Gratulálok a BEAC csapatának. Nagyon szégyellem magam, ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk akár nagyobb különbséggel is. Nem tudom mi történt. A mérkőzést szinte sikerült eldöntenünk, de az utolsó egy percben nem tudtunk fókuszálni. És hogy a BEAC ezeket az extra triplákat bedobta, ez az ő érdemük.
Kovács Vanessza: Nagyon nagy esélyünk volt ma, hisz három kulcsjátékos nélkül állt ki a BEAC. Küzdöttünk, de valahogy még mindig nem állt össze. Kielemezzük, nem tudok okosat mondani. De azt gondolom, hogy amit most érzünk abból erőt kell merítsünk a hátralevő mérkőzésekre és előe csapatként előre menjünk.
Horváth Bianka: Minél nehezebb helyzetben vagyunk, annál jobban összetartunk. Pont azt mondtam a lányoknak az öltözőben ,hogy félelmetes ez a hit, amit hisznek egymásban és a csapatban. Nagyon sok hullámvölgyben voltunk, inkább lent voltunk, mint fönt. Az, hogy a végén a Julcsi elmerte vállalni, hogy előtte nem sokat dobott be, ráadásul a csapattársak is biztatták erre az félelmetes. Ebben rejlik az erőnk. Szeptemberben is amit mondtunk, hogy a csapategység, ami folyamatosan visz minket tovább.
Juhász Angéla: A legfontosabb dolog ezen a meccsen az volt, hogy összetartottunk és nem hagytuk el egymást. Amikor éppen valakinek kevésbé ment, akkor más tudta húzni a csapatot. Hihetetlen volt az az eufória, amit a végén is összehoztunk és nem veszett el a hitünk. Szerintem ebben rejlett ez a győzelem.