A hétvége egyetlen teljes napja nagyon sűrűnek ígérkezett a kis Kosok számára. Mindenkire két mérkőzés várt, valamint este egy All-Star gála, és egy dobóversenyt zárta a napot.
A BKG-s edzőkön kívül 😅 mindenki legalább egy sikernek örülhetett tegnap, a Zöld lufik (Veresegyhazi Miki, Kozák Boti, Varga Beni, Szűcs Boti, Erdei Marci kiegészülve kaposvári, debreceni, és szerencsi játékosokkal) pedig estére már 3-0-ás mérleget ünnepelhetett. A fárasztó meccseket a csapat ismét fagyizással és városnézéssel pihente ki, majd este vissza a terembe, ahol egy tényleg örült hangulatú gála zárta a napot.

Az all-staron a BKG-t a parketten Kozák Boti képviselte, és próbálta sikerhez segíteni a keleti válogatottat, egy olyan parázs mérkőzésen, ahol minden szurkoló szó szerint a pályát határoló vonalakon szurkolva próbálta buzdítani a saját csapatát. Az oldalvonal mellett szintén erős volt a BKG-hatás, hiszen a Kelet válogatottját nyíregyházi kollégjával közösen Varga Anna vezette.

Az emlékezetes meccset végül a nyugati válogatott nyerte.
A félidőben szintén jól szerepeltek a Kosok, ugyanis a büntetődobóversenyben Veresegyházi Miki izgalmas küzdelmek után végül a második helyen zárt. 💪🏀
Az estét a kis Kosok számára bandázás,, az edzők számára pedig egy fogadás zárta.

A dzsembori második napja bár nagyon fárasztó volt, életreszóló élményeket adott a csapatnak 🙂
HAJRÁ KOSOK!

szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball