U11. 4. forduló
A Fót SE Leány/B csapata ellen három negyedet megnyerve sikerült felülkerekedni. Azeredmény nem biztos, hogy tükrözi, de nem volt egyszerű dolgunk. Helyenként szépenjátszottunk és sokat passzoltunk. A Pilis Basket csapata sajnos csak 6 fővel tudott megjelenni a mérkőzésen. Így a hivatalos eredmény 2-0 a javunkra. Ezzel egy csoporttal feljebb jutottunk. A pályán két ponttal alulmaradtunk ugyan, egy izgalmas utolsó negyedet követően. Ha a csapat legjobbját én is negyven percig a pályán tarthattam volna, akkor más eredmény születik, de ez legyen más gondja.

U11. 5. forduló
A torna első mérkőzésén a Monor SE/A csapatával játszottak a fiúk. Nagyarányú győzelem lett a vége, de hiányérzet maradhatott bennünk a játékunkat illetően. Tudtuk, hogy ez a következő mérkőzésen a lányok ellen, megbosszulhatja magát. Így kihasználtuk a két meccs közti pihenőt és átbeszéltük, hogy miben kell előre lépnünk. Nem számítottam rá, hogy ez nagymértékben változást fog hozni ezen a napon, de a csapat ismét meglepett. Főként a védők helyezkedésére és a besegítésre gondolok. Ezekkel álltunk hadilábon főként a Monor ellen.

19-78 Monor SE/A – BKG
Egy furcsa, de nagyon hasznos és izgalmas mérkőzést kerekítettünk a lányokkal. Együtt kezdtek el sokan kosárlabdázni, osztálytársak, csapattársak, barátok, testvérek „ütköztek meg” egymással. Az első negyedben sikerült egy kis előnyt kiharcolnunk és a végéig megőriznünk. Ha mi duplázunk lehetett volna másképp is akár. De nem lehet elégszer elmondani, hogy a legfontosabb a fejlődés és az ezt szolgáló mérkőzések. Sokat javultunk az első meccshez képest. A játékunk volt már jobb is, de a küzdéssel most sem volt gondunk. Mindkét csapat sokat nyert ezzel a mérkőzéssel. Jó volt látni, hogy ilyen sok ügyes lány és fiú játszik nálunk. – Nagy László
BKG Fiú – BKG Leány 55-45

SZÉP VOLT KOSOK!