Gödi Gödények – BKG 40-55
Elég messze utaztak a gyerekek a korai időpontban Fóton rendezett mérkőzésre. Meglátszódott a teljesítményen is sajnos. Legyen így, fogjuk erre, ebben maradtunk a két meccs közti szünetben a csapattal. Viccet félre, nagyon keveset passzoltunk a gyenge labdanélküli mozgás, kevés futás következményeként. Dani és Benedek vitték a negyedeket.
Nem szeretek kiemelni, de meg kell jegyeznünk: 55 pontunkból 48-at szereztek ketten. Rajtuk kívül 1db mezőnykosarat és 5db büntetőt jegyzett a csapat. A probléma, hogy nem is nagyon aktivizálták magukat a többiek, nem mozogtak, nem kérték a labdát és nem is nagyon volt lehetőség passzolni egymásnak. Védekezésben sem találtuk a helyünket. Mindent megbeszéltünk a szünetben. Egy élesebb, aktívabb csapat lépett pályára a százhalombattaiak ellen.

Százhalombattai KSE – BKG 26-57
Ezen a mérkőzésen már jobban megmutattuk igazi arcunkat. Többen iratkoztak fel a pontdobók listájára és sokkal többet vállalkoztunk mezőnyben. Az átadások mennyiségével itt is akadtak problémáim, de másnap a hétfői edzésen már lehetőségünk is adódott ezt átbeszélni és orvosolni. Összességében sokkal jobb teljesítményt láthattunk támadó és védő oldalon egyaránt. Sokat léptünk előre a reggeli meccshez képest.

Mivel egy szép kerek számhoz érkeztünk…5 lejátszott forduló után hivatalosan 10 győzelemmel áll a csapat, ami nem kis teljesítmény. Nem várt senki ilyen jó szereplést a csapattól a szezon kezdetén. Én sem gondoltam volna a tavalyi edzések alapján. Kellett hozzá persze a szerencse mellett a jó hozzáállás és hogy minden fordulóra megfelelő összetételben tudjuk elmenni.

Ahogy említettem nem szeretek és nem is szokásom kiemelni senkit sem, de nem lehet szó nélkül hagyni Horváth Dani teljesítményét, aki minden mérkőzés előtt, alatt és után is fáradhatatlanul vezeti a csapatot. Nagy biztonságot és könnyebbséget jelent játéka és jelenléte mind a gyerekeknek, mind az edzőnek. – Nagy László
Szép volt Kosok!

szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball